Sauda sjokkerte serielederen

Tok et stort steg mot opprykk etter en råsterk seier på Frakkagjerd.

Av Egil Karbøl

Alt lyktes for Sauda i første omgang, mot et stegaberglag som var avventende, passive og satset på kontringer. Stegaberg hadde et stolpeskudd, ellers var de ufarlige.

I andre omgang gikk Sauda inn for å forsvare sin store ledelse, og det gikk halve omgangen før Stegaberg fikk mål. Stegaberg reduserte enda en gang, men Sauda hadde kontroll og vant med to mål.

På fredag skal sesongens siste hjemekamp spilles på Sauda stadion, mot Etne. Vinner Sauda denne kampen, er de sikret fjerdedivisjonsspill neste år. Laget kan også rykke opp med tap, avhengig av hvordan Ølen og Leirvik gjør det i sine gjenstående kamper.

Les meir i papirutgåva eller last ned eavis her

Kampfakta

Frakkagjerd kunstgress fredag 2. oktober klokka 19.00.
Stegaberg – Sauda 2-4
Pauseresultat 0-4
Gule kort: Ingen
Røde kort: Ingen
Mål:
10 minutt: 0-1 Andre Lillesberg scoret fra 20 meter etter en kjempetabbe av målmannen.
36 minutt: 0-2 Stian Nordvik headet i mål fra kort hold.
43 minutt: 0-3 Fltt forarbeid av Håvard Kaldheim og Stian Nordvik kommer aleine og skyter i mål til side for målmannen.
44 minutt: 0-4 Et langskudd fra 25 meter ved Thomas Larsen gikk rett i vinkelen.
67 minutt: 1-4 Et frispark inn i feltet og Stegaberg scoret fra fem meter.
79 minutt: 2-4 Et frispark fra 25 meter gikk rett i mål.