I hytta fann politiet ein ladd UZI maskinpistol, ei tjekkisk VZ automatrifle, ei halvautomatisk US karabin, ein maskinpistol, tre pistolar og to revolverar. I tillegg fann dei over 1500 patronar, diverse magasiner, sluttstykke – og narkotika og brukarutstyr.

Fleire livsfarlege våpen og ammunisjon blei funne på hytta i Svandal. Foto: Politiet.

Lagra store mengder illegale våpen og narkotika på hytta i Svandal

I hytta fann politiet ein ladd UZI maskinpistol, ei tjekkisk VZ automatrifle, ei halvautomatisk US karabin, ein maskinpistol, tre pistolar og to revolverar. I tillegg fann dei over 1500 patronar, diverse magasiner, sluttstykke – og narkotika og brukarutstyr.

av Ingvil Bakka
I hytta fann politiet ein ladd UZI maskinpistol, ei tjekkisk VZ automatrifle, ei halvautomatisk US karabin, ein maskinpistol, tre pistolar og to revolverar. I tillegg fann dei over 1500 patronar, diverse magasiner, sluttstykke – og narkotika og brukarutstyr.