*** Local Caption *** Arkiv: Redaksjon/Avisbilder
FORNØGD: Apotek 1 sin regionsjef, Håvard Brummenæs, rosar samarbeidet han har hatt med Sauda Vekst og høgrepolitikar Ivar Tangeraas når det gjeld oppstarten av eit nytt apotek i Sauda. (Arkivfoto: Linda M. Lie)

Rekordstort oppmøte

Bare Apotek 1 på Lørenskog hadde fleire kundar på opningsdagen enn Sauda.

Apotek 1 har over 300 apotek i Norge. Laurdag opna dei i splitter nye lokal i Sauda. Ifølge regionssjef Håvard Brummenæs hadde apoteket heile 365 kundar på sjølve opningsdagen.

– Det var veldig mange. Faktisk er det bare eitt av våre apotek som har hatt fleire kundar på opningsdagen, og det er apoteket på Lørenskog. Men Sauda er nummer to, sa Håvard Brummenæs då han informerte formannskapet om oppstarten og planane framover i dag, onsdag.