PRISSETT: Else Thomassen (til venstre) frå Sauda sanitetsforening og Ellen Marie Saua frå Saudasjøen sanitetsforening mottok blomar på vegner av organisasjonane sine i formannskapsmøtet onsdag. På biletet ser me politikarane Wenche Hoftun (Ap), Laura Seltveit (Ap), Knut Atle Seim (H), Frode Sulen (Ap), Ivar Tangeraas (H), Stian Bjørheim (Krf) og Knut Saua (V). (Foto;: Ingvil Bakka)
PRISSETT: Else Thomassen (til venstre) frå Sauda sanitetsforening og Ellen Marie Saua frå Saudasjøen sanitetsforening mottok blomar på vegner av organisasjonane sine i formannskapsmøtet onsdag. På biletet ser me politikarane Wenche Hoftun (Ap), Laura Seltveit (Ap), Knut Atle Seim (H), Frode Sulen (Ap), Ivar Tangeraas (H), Stian Bjørheim (Krf) og Knut Saua (V). (Foto;: Ingvil Bakka)

Eldsjel-pris til sanitetsdamene

Heidra for sin årelange og hjartevarme dugnadsinnsats i Sauda.

Sauda formannskap vedtok i dag, onsdag, å gi eldsjelprisen 2014 til Sauda sanitetsforening og Saudasjøen sanitetsforening.

Prisen blir formelt delt ut ved Musikkpaviljongen på 17. mai.

Les meir i papirutgåva fredag.