I NORWAY CUP: Sauda G16 har gjort det veldig bra i årets Norway Cup. Øverst til venstre: Bjørn Arve Bjelland, Nils Petter Øvrebø, Reidar Øvrebø Stødle, Daniel Fatnes, Harry Øverland, Eirik Løken, Simen Hølland, Inge Valskaar, Eirik Birkeland, Jonas Øvrebø, Amund Løyning, Kristoffer Bjelland og Inge Løyning. Nederst frå venstre: Matias Hillestad Mo, Emil Dyre Jordal, Benjamin Haraldsen Granberg, Magnus Dolmen, Ådne Listøl, Kristian Birkeland, Brage Lien og Kevin Bjelland. (Foto: Privat)
I NORWAY CUP: Sauda G16 har gjort det veldig bra i årets Norway Cup. Øverst til venstre: Bjørn Arve Bjelland, Nils Petter Øvrebø, Reidar Øvrebø Stødle, Daniel Fatnes, Harry Øverland, Eirik Løken, Simen Hølland, Inge Valskaar, Eirik Birkeland, Jonas Øvrebø, Amund Løyning, Kristoffer Bjelland og Inge Løyning. Nederst frå venstre: Matias Hillestad Mo, Emil Dyre Jordal, Benjamin Haraldsen Granberg, Magnus Dolmen, Ådne Listøl, Kristian Birkeland, Brage Lien og Kevin Bjelland. (Foto: Privat)

G16 vann første kamp i A-sluttspelet

Kampen mot Erdal/Ask frå Askøy blei ein lekande lett siger for saudagutane i 64-delsfinalen i Norway Cup 2015.

– Det var aldeles fantastisk strålande, fortel ein stolt Inge Løyning, som er trenar for Gutar 16-laget. Sauda vann heile 8-0 mot laget frå Askøy som blei nummer to i si pulje.
– Me parkerte dei frå starten av og dei hadde ingenting å møta oss med, seier Løyning. Erdal/Ask var i ei pulje som bestod av berre 3. divisjonsslag, noko som gjorde jobben for saudagutane, som til vanleg speler i 2. divisjon, enkel.

Neste kamp blir spelt klokka halv ni i kveld mot Os Turn Fotball.