I NORWAY CUP: Sauda G16 har gjort det veldig bra i årets Norway Cup. Øverst til venstre: Bjørn Arve Bjelland, Nils Petter Øvrebø, Reidar Øvrebø Stødle, Daniel Fatnes, Harry Øverland, Eirik Løken, Simen Hølland, Inge Valskaar, Eirik Birkeland, Jonas Øvrebø, Amund Løyning, Kristoffer Bjelland og Inge Løyning. Nederst frå venstre: Matias Hillestad Mo, Emil Dyre Jordal, Benjamin Haraldsen Granberg, Magnus Dolmen, Ådne Listøl, Kristian Birkeland, Brage Lien og Kevin Bjelland. (Foto: Privat)
I NORWAY CUP: Sauda G16 har gjort det veldig bra i årets Norway Cup. Øverst til venstre: Bjørn Arve Bjelland, Nils Petter Øvrebø, Reidar Øvrebø Stødle, Daniel Fatnes, Harry Øverland, Eirik Løken, Simen Hølland, Inge Valskaar, Eirik Birkeland, Jonas Øvrebø, Amund Løyning, Kristoffer Bjelland og Inge Løyning. Nederst frå venstre: Matias Hillestad Mo, Emil Dyre Jordal, Benjamin Haraldsen Granberg, Magnus Dolmen, Ådne Listøl, Kristian Birkeland, Brage Lien og Kevin Bjelland. (Foto: Privat)

Norway Cup var ein suksess

Både siger og tap for Sauda, men totalopplevinga var vellukka.

Førre veke var det 43. gong Norway Cup blei sparka i gong i Oslo. Sauda stilte med to gutelag i aldersklassen G14 og G16. Gutar 16 låg på topp etter å ha vunne to av dei tre individuelle kampane i gruppespela og blei kvalifisert til A-sluttspel. Nå var det vinn eller forsvinn. Først møtte dei Erdal/Ask som blei nummer to i ei anna gruppe. Det blei ein lekande lett siger for saudagutane, som vann komfortabelt 8-0. Neste kamp møtte Sauda Os Turn Fotball, som ikkje hadde spelt kamp tidlegare på dagen. Sauda måtte sjå seg slått 4-1, og var dermed ute av turneringa.

– Me reiser heim med flaget til topps, seier Inge Løyning.

Gutar 14 fekk det tøft i gruppespelet der dei møtte duellsterkelag. Gutane hamna sist i gruppa med null skåringar, noko som førte dei til B-sluttspelet. I første kamp kjempa dei seg til siger mot Emblem IL og vann 1-0. Neste kamp var det Hetlevik 2 som stod for tur, og nok ein gong blei det siger til Gutar 14. Draumen om åttandedelsfinale rauk då Sauda møtte Asker, som vann med heile sju mål.

Les meir i papirutgåva eller last ned e-avis her.