SAUDARETUR: Kristian Valen er igjen i nyheitsbildet då det tidlegare denne veka blei klart at han er ein av deltakarane i årets Melodi Grand Prix. I mai tar han turen til Sauda, for å underhalde under Saudadagane. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3, flickr.com)
SAUDARETUR: Kristian Valen er igjen i nyheitsbildet då det tidlegare denne veka blei klart at han er ein av deltakarane i årets Melodi Grand Prix. I mai tar han turen til Sauda, for å underhalde under Saudadagane. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3, flickr.com)

Valen kjem til Saudadagane

Komikaren skal halde «Valen Show i kjent stil».

Saudadagane har landa endå eit trekkplaster til årets arrangement. Vamp si konsert på torsdag blir karakterisert som eit naturleg høgdepunkt under festivalen, og nå er det klart at Kristian Valen kjem for å lage show på fredagen.

42-åringen frå Stavanger skal halde standupshow på Paviljongen.

Vil du lese meir? Sjekk papirutgåva eller last ned eavisa her.