BLIR NY SJEF: Silje Jansson konka ut 21 konkurrentar i kampen om den nye leiarstillinga i Nav Arbeid og ytelser. Anne Selfors (bak) og Janne Guggedal er glade for at saksbehandlar-kollegaen nå blir sjefen deira. (Foto: Ingvil Bakka)
BLIR NY SJEF: Silje Jansson konka ut 21 konkurrentar i kampen om den nye leiarstillinga i Nav Arbeid og ytelser. Anne Selfors (bak) og Janne Guggedal er glade for at saksbehandlar-kollegaen nå blir sjefen deira. (Foto: Ingvil Bakka)

Møt den nye Nav-sjefen

34 år gamle Silje Jansson tar over leiarstillinga ved saudaavdelinga til Nav Arbeid og ytelser.

– Eg trengte ikkje tenketid då eg fekk tilbodet, eg sa ja med ein gong. Eg veit godt kva eg går til, og gler meg veldig, seier Silje Jansson.

22 personar søkte i januar på stillinga som leiar av saudaavdelinga til Nav Arbeid og ytelser. Stillinga blei lyst ut etter at dagens leiar, Knut Atle Seim, i desember sa opp stillinga si for å bli ny barnevernsleiar i Sauda og Suldal.

Vil du lese meir? Sjekk papirutgåva eller last ned eavisa her.