*** Local Caption *** Arkiv: Redaksjon/Avisbilder
STOR INTERESSE: Basert på interessa som er vist, trur eigedomsmeklar Jan Erik Østbø (innfelt) på drift i fjordhotellet før sommaren. (Foto: Even Emberland)

Trur på drift før sommaren

Det er stor interesse for Sauda Fjordhotell. 15-20 aktørar har vore på visning.

Det var i slutten av førre månad at Sauda Fjordhotell blei lagt ut for sal. Eiendomsmegler 1 ved Jan Erik Østbø er engasjerte på eigaren sine vegner, og meklaren kan melde om god interesse to veker etter at det ærverdige hotellet blei lagt ut for sal.

– Totalt har me hatt visning for 15-20 aktørar, medan det er rundt 70 personar som har lagt seg sjølv til som interessentar og ønsker å vere orienterte om kva som skjer. Dei er frå heile landet, frå Tromsø til Sørlandet, forklarer Østbø.

Vil du lese meir? Sjekk papirutgåva eller last ned eavisa her.