1. klasse, Austarheim skule:
Bak frå venstre: Taletta Buisman, Ailo Tveit Kalvik (grå hettegenser), Filip Werdal Tveit Bjung, Lias Sandal Klementsen, Enya Sunde Håheim, Aurora Jørgensen (kvitt pannebånd) og Marika Lidal Håheimsnes (lilla og rosa jakke). Miderste rekke frå venstre: Daniel Birkenes (grå jakke), Trygve Bjelland, Alida Aathun Thomassen (lilla jakke med stjerner), Rafael Alegria Geelmuyden Rød, Sigrid Grete Birkeland (raud jakke), Håkon Strømmen, Thorian Bratland og Jarle Lilleskog Guggedal (gul jakke, rosa genser). Framme  til venstre: Lærke Lønseth Hugdal (rosa jakke), Lilja Weiseth Ljung (knallrosa jakke), Bendik Foss Utter, John Seim,  Henrik Jensen (orange og grå jakke), Tuva Sandvik Nybru og Lavrans Waagsbø-Kjellsen. Klassestyrar er Inger Marie Teig.
1. klasse, Austarheim skule: Bak frå venstre: Taletta Buisman, Ailo Tveit Kalvik (grå hettegenser), Filip Werdal Tveit Bjung, Lias Sandal Klementsen, Enya Sunde Håheim, Aurora Jørgensen (kvitt pannebånd) og Marika Lidal Håheimsnes (lilla og rosa jakke). Miderste rekke frå venstre: Daniel Birkenes (grå jakke), Trygve Bjelland, Alida Aathun Thomassen (lilla jakke med stjerner), Rafael Alegria Geelmuyden Rød, Sigrid Grete Birkeland (raud jakke), Håkon Strømmen, Thorian Bratland og Jarle Lilleskog Guggedal (gul jakke, rosa genser). Framme til venstre: Lærke Lønseth Hugdal (rosa jakke), Lilja Weiseth Ljung (knallrosa jakke), Bendik Foss Utter, John Seim, Henrik Jensen (orange og grå jakke), Tuva Sandvik Nybru og Lavrans Waagsbø-Kjellsen. Klassestyrar er Inger Marie Teig. FOTO: Ingvil Bakka.Bilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

Nær 600 elevar i saudagrunnskulen