Programleiarane Finn Tokvam og Øyvor Bakke hadde hatt ein flott tur frå Odda, med god steming i bilen, der Kjartan Fløgstad (i midten) var gjest og passasjer frå Vesthassel-støtta ved Svartavatnet. Til venstre (lysblå skjorte)  står saudaordførar Asbjørn Birkeland, som helsa reisefølget velkommen.
Programleiarane Finn Tokvam og Øyvor Bakke hadde hatt ein flott tur frå Odda, med god steming i bilen, der Kjartan Fløgstad (i midten) var gjest og passasjer frå Vesthassel-støtta ved Svartavatnet. Til venstre (lysblå skjorte) står saudaordførar Asbjørn Birkeland, som helsa reisefølget velkommen. FOTO: Knut Atle M. Seim. Bilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

Sommarbilen frå Odda til Sauda:

– Me hadde lyst til å stoppa heile tida