Kommuneoverlege og smittevernlege Knut Omdal  ber folk om å fortsatt halda høgt fokus på smittevern, sjølv om det kan vera vanskeleg å motivera seg når Sauda ikkje har hatt eit positivt tilfelle på fleire veker. Onsdag kjem dei første koronavaksinedosane til Sauda og det første vaksinestikket blir sett torsdag. – Det vitnar om at det er lys i enden av tunnelen, meiner Omdal.
Kommuneoverlege og smittevernlege Knut Omdal  ber folk om å fortsatt halda høgt fokus på smittevern, sjølv om det kan vera vanskeleg å motivera seg når Sauda ikkje har hatt eit positivt tilfelle på fleire veker. Onsdag kjem dei første koronavaksinedosane til Sauda og det første vaksinestikket blir sett torsdag. – Det vitnar om at det er lys i enden av tunnelen, meiner Omdal. FOTO: Ingvil Bakka.

Nye nedstengingar, men vaksineringa startar torsdag:

– Det er lys i enden av tunnelen