Sauda kommune har ikkje fått svar på koronatestane som blei tatt av nærkontaktane til den smitta saudabuen. Testane som er tatt av andre som har fjernare tilknyting til vedkommane har kome tilbake negative. Ifølge dokter Omdal er dette som forventa, og han minner om at det kan ta tid før smitten slår ut på testar, spesielt det britiske mutantviruset som det er snakk om her.
Sauda kommune har ikkje fått svar på koronatestane som blei tatt av nærkontaktane til den smitta saudabuen. Testane som er tatt av andre som har fjernare tilknyting til vedkommane har kome tilbake negative. Ifølge dokter Omdal er dette som forventa, og han minner om at det kan ta tid før smitten slår ut på testar, spesielt det britiske mutantviruset som det er snakk om her. FOTO: Andreas Isaksen.

Ingen koronasmitte etter påsken