Denne gjengen øvde måndag denne veka. Bak, frå venstre: Dirigent Eli-Jorun Tangeraas, Inger Johanne Herheim, Kjell Vidar Hovland, Arne Austarheim, Tor Egil Hoftun Kvæstad, Tor Ove Valskår, Roy Frode Kirkevold, Torleiv Fløgstad, Gro Høiland, Mateus Lucas Andrade Oliveira, Maria Bokn Montoya, Jesús Alberola Herrero, Gisela Amdal, Katrine Tungland og Magne Haraldsen. Framme frå venstre: Heidi Huse, Malene Steen Nordbø, Anne Marit Mong Aalvik og Helen Gundersen Djuvik.
Denne gjengen øvde måndag denne veka. Bak, frå venstre: Dirigent Eli-Jorun Tangeraas, Inger Johanne Herheim, Kjell Vidar Hovland, Arne Austarheim, Tor Egil Hoftun Kvæstad, Tor Ove Valskår, Roy Frode Kirkevold, Torleiv Fløgstad, Gro Høiland, Mateus Lucas Andrade Oliveira, Maria Bokn Montoya, Jesús Alberola Herrero, Gisela Amdal, Katrine Tungland og Magne Haraldsen. Framme frå venstre: Heidi Huse, Malene Steen Nordbø, Anne Marit Mong Aalvik og Helen Gundersen Djuvik. FOTO: Ingvil Bakka.

Fullt Trøkk på Vamp