Ingen av konkurrentane klarte å følga Ola Martin Øverland (startnummer 33) til mål i årets saudameisterskap i langrenn. På bildet er om lag to kilometer unnagjort, og Øverland har heng på Håvard Djuve (startnummer 39) medan Jone Øverland og Geir Magne Ness har ei lita luke til dei andre foran der igjen. Kristian Ildstad (nummer 34) og Robin Handeland (nummer 35) følger bak, og ein kan skimta Lars Folgerø bak Øverland.
Ingen av konkurrentane klarte å følga Ola Martin Øverland (startnummer 33) til mål i årets saudameisterskap i langrenn. På bildet er om lag to kilometer unnagjort, og Øverland har heng på Håvard Djuve (startnummer 39) medan Jone Øverland og Geir Magne Ness har ei lita luke til dei andre foran der igjen. Kristian Ildstad (nummer 34) og Robin Handeland (nummer 35) følger bak, og ein kan skimta Lars Folgerø bak Øverland. FOTO: Knut Atle Seim

Saudameisterskapen på ski: Ola Martin (49) parkerte konkurrentane