klasse ved Fløgstad skule, hausten 1991. Framme frå venstre står Elin Dolmen, Mats Jonatan Shelcott, Martin Bratgjerd, Gaute Øvrebø Hansen og Ørjan Liland Kjellevold. Andre rekke frå venstre: Thomas Aksland, Marie Helene Sætherbø, Kine Sulen, Margrethe Austerheim, Therese Skeie og Irene Johnsen Weiseth. Bak frå venstre: Kirsti Anette Thomassen, Lene Christin Teig, Ivan Viland, Tor Rune Undheim, Susanne Amundsen og Stine Valskår. Læraren deira er Ragnhild Larsson.
klasse ved Fløgstad skule, hausten 1991. Framme frå venstre står Elin Dolmen, Mats Jonatan Shelcott, Martin Bratgjerd, Gaute Øvrebø Hansen og Ørjan Liland Kjellevold. Andre rekke frå venstre: Thomas Aksland, Marie Helene Sætherbø, Kine Sulen, Margrethe Austerheim, Therese Skeie og Irene Johnsen Weiseth. Bak frå venstre: Kirsti Anette Thomassen, Lene Christin Teig, Ivan Viland, Tor Rune Undheim, Susanne Amundsen og Stine Valskår. Læraren deira er Ragnhild Larsson. FOTO: Arkiv.

Men… er det ikkje…?