Her er dei ferdig utdanna agronomane frå det tilbakelagte skuleåret ved Vinterlandbruksskulen i Ryfylke. Frå venstre bak: Rektor Ingvild Luteberget Nesheim, Lars Kristian Drarvik, Ole Håkon Hovland, Nina Øverland Vikeså, Sondre Fosstveit, Dagfinn Haugen, Magnus Rød, lærar Magnus Haugland, lærar Henrik Nerheim, Ole Magnus Søndenå og Glenn Tore Løland.
Frå venstre foran: Daniel Fiveland, Bård Fjellstad Rød, Madelaine Berggren Drarvik, Angelica Castro Søndenaa-McDade, Marianne Tangeraas, Siv Hege Lund, Siri Ramsnes, Jorunn Øye og lærar Hilde-Gunn Skeie Bø. 
(Kjell Ove Rødde, Øystein Børve, Lars Helge Løland og Frode Rafdal fullførte også agronomutdanninga, men hadde ikkje anledning til å delta då bildet blei tatt)
Her er dei ferdig utdanna agronomane frå det tilbakelagte skuleåret ved Vinterlandbruksskulen i Ryfylke. Frå venstre bak: Rektor Ingvild Luteberget Nesheim, Lars Kristian Drarvik, Ole Håkon Hovland, Nina Øverland Vikeså, Sondre Fosstveit, Dagfinn Haugen, Magnus Rød, lærar Magnus Haugland, lærar Henrik Nerheim, Ole Magnus Søndenå og Glenn Tore Løland. Frå venstre foran: Daniel Fiveland, Bård Fjellstad Rød, Madelaine Berggren Drarvik, Angelica Castro Søndenaa-McDade, Marianne Tangeraas, Siv Hege Lund, Siri Ramsnes, Jorunn Øye og lærar Hilde-Gunn Skeie Bø. (Kjell Ove Rødde, Øystein Børve, Lars Helge Løland og Frode Rafdal fullførte også agronomutdanninga, men hadde ikkje anledning til å delta då bildet blei tatt) FOTO: Asbjørn Birkeland

Her er dei ferske agronomane