MiniNewton var ein populær aktivitet, kor ungane fekk gjere mange forsøk og spanande konkurransar. Her var det om å gjere å bygge høgast tårn med spagetti og marshmallows. Her måler Ola Bjelland eit 66 centimeter høgt spagettitårn til Iben Fattnes Foss, Sverre Eeg og Ailo Brekke Abotnes og ungdomsleiar Olve Bruknapp Skoglund.
MiniNewton var ein populær aktivitet, kor ungane fekk gjere mange forsøk og spanande konkurransar. Her var det om å gjere å bygge høgast tårn med spagetti og marshmallows. Her måler Ola Bjelland eit 66 centimeter høgt spagettitårn til Iben Fattnes Foss, Sverre Eeg og Ailo Brekke Abotnes og ungdomsleiar Olve Bruknapp Skoglund. FOTO: Jonas Esekielsen Molla LølandBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

Hadde det knallkjekt på Barn er Bra