Industrien på Haugalandet inngår historisk samarbeid. Frå venstre: Øystein Rossebø (direktør for forretningsutvikling og prosjekter i Gassco), Kåre Bjarte Bjelland (strategi- og kommunikasjonsdirektør Eramet Norway), Tiril Fjeld (daglig leder i Haugaland Næringspark), Olav Bådsvik (Equinor-direktør for Kårstø prosessanlegg) og Arne Martin Kjærland (fabrikksjef Hydro Karmøy).
Industrien på Haugalandet inngår historisk samarbeid. Frå venstre: Øystein Rossebø (direktør for forretningsutvikling og prosjekter i Gassco), Kåre Bjarte Bjelland (strategi- og kommunikasjonsdirektør Eramet Norway), Tiril Fjeld (daglig leder i Haugaland Næringspark), Olav Bådsvik (Equinor-direktør for Kårstø prosessanlegg) og Arne Martin Kjærland (fabrikksjef Hydro Karmøy). FOTO: Grethe Nygaard

Eramet med i stort karbonfangst-prosjekt