Fra venstre: Kjersti Ann Høyland Bruknapp, Toralf Kårhus, Gjertrud Øye Eggen, Kjell Egil Solbø, Berta Synnøve Hernes, Oddlaug Gunn Løland Hovdan, Anlaug Johansen, Odd Flokketveit, Ingeborg, Marie Fatnes Saua, Astrid Dolmen, Bodil Vestbø, Bodhild Birkeland, Anna Aabø, Vivi Ann Berg, Torhild Botnen Huseby, Tone Søndenå, Sigmund Rolfsen, Anita Michelle Simon, Lars Mo, Oskar Waage-Pettersen, Paul Meldahl, Tor Egil Sunderø, Sigbjørn Vigeland, Åse Seim. Ikke til stede da foto ble tatt: Erling Ilstad, Roar Westin, Jakob Hatteland og Marit Rødset.
Fra venstre: Kjersti Ann Høyland Bruknapp, Toralf Kårhus, Gjertrud Øye Eggen, Kjell Egil Solbø, Berta Synnøve Hernes, Oddlaug Gunn Løland Hovdan, Anlaug Johansen, Odd Flokketveit, Ingeborg, Marie Fatnes Saua, Astrid Dolmen, Bodil Vestbø, Bodhild Birkeland, Anna Aabø, Vivi Ann Berg, Torhild Botnen Huseby, Tone Søndenå, Sigmund Rolfsen, Anita Michelle Simon, Lars Mo, Oskar Waage-Pettersen, Paul Meldahl, Tor Egil Sunderø, Sigbjørn Vigeland, Åse Seim. Ikke til stede da foto ble tatt: Erling Ilstad, Roar Westin, Jakob Hatteland og Marit Rødset. FOTO: Privat

50 års russejubileum i Sauda