Arbeidarpartiet og Høgre sine representantar stod støtt saman, og hadde dei ti stemmene dei trengte for å få sitt budsjettforslaget sitt vedtatt. Frå venstre og rundt: Tina Grytting (H), Andreas Rolfsen (H), Siv Hege Lund (Ap), Paul Løyning (H), Ann Kristin Tveit Kalvik (Ap), Janne Eikevik (Ap), Aud Hege J. Hebnes (H) og Dagfinn Birkeland (H).
Arbeidarpartiet og Høgre sine representantar stod støtt saman, og hadde dei ti stemmene dei trengte for å få sitt budsjettforslaget sitt vedtatt. Frå venstre og rundt: Tina Grytting (H), Andreas Rolfsen (H), Siv Hege Lund (Ap), Paul Løyning (H), Ann Kristin Tveit Kalvik (Ap), Janne Eikevik (Ap), Aud Hege J. Hebnes (H) og Dagfinn Birkeland (H). FOTO: Ingvil Bakka.

Årets siste – og viktigaste kommunestyremøte:

Arbeidarpartiet og Høgre sitt budsjett blei vedtatt med ti stemmers overvekt