Frå venstre bak: Olav Rabbe, Solveig Stensvåg Eriksen, Sonia Stead, Ragnhild Vullum, Torunn Djuvik, Ingeborg Stensvåg Eriksen, Kjersti Petra Stensvåg, Gyda Farkas, Torstein Gilje, Johannes Frøystad, Harald Eikrem, Nina Østebø, Roar Fivelandog Airen Solland.

Frå venstre framme: Lena Sjursen Haugland, Ingebjørg Djuve Handeland, Alise Brekke, Thormod Gilje, Ingunn Skare og Marte Tostrup.
Frå venstre bak: Olav Rabbe, Solveig Stensvåg Eriksen, Sonia Stead, Ragnhild Vullum, Torunn Djuvik, Ingeborg Stensvåg Eriksen, Kjersti Petra Stensvåg, Gyda Farkas, Torstein Gilje, Johannes Frøystad, Harald Eikrem, Nina Østebø, Roar Fivelandog Airen Solland. Frå venstre framme: Lena Sjursen Haugland, Ingebjørg Djuve Handeland, Alise Brekke, Thormod Gilje, Ingunn Skare og Marte Tostrup. FOTO: Privat

Sauda Musikklag inviterer til gratis konsert