Bilde: Framme frå venstre: Borghild Stråtveit Refvik, Marit Austerheim Kvinge, Torhild Rød Bertelsen, Helga Amdal Stensen, Sissel Øvrebø Tveit, Tove Brit Wiik, Gunn Åbø Strømme, Else Dahl Risvoll, Astrid Rydningen Fallingen, Sigrid Mo Lothe, Alida Birkeland, Nils Johan Matland, Ruth Løwer King, Bente Dolmen Wigelius, Liv Torunn Njærheim, Dagrunn Lunde Nesse, Turid Opheim og Arne Kjellsen.

I midten frå venstre: Signe Boliva Johnsen, Asbjørn Wahl Jensen, Asbjørn Eik-Nes, Ole Steffen Gusdal, Ingunn Karlsen Hjelm, Terje Olav Austerheim, Finn Eide, Leif Idar Rossemyr, Anne Brit Dybing Carr, Åge Lie, Lars Njøten, Randi Janson og Torfinn Moen.

Bak frå venstre: Knut Anderson, Kåre Rød, Paul Bang, Syvert Bruknapp, Asbjørn Fagernes, Lars Terje Mehus, Astrid Torill Sandvik, Tone Årthun, Svein Inge Thomassen og Per Ole Hagen. (Ikkje med på bilde: Sissel Tengesdal og Svein Smørdal)
Bilde: Framme frå venstre: Borghild Stråtveit Refvik, Marit Austerheim Kvinge, Torhild Rød Bertelsen, Helga Amdal Stensen, Sissel Øvrebø Tveit, Tove Brit Wiik, Gunn Åbø Strømme, Else Dahl Risvoll, Astrid Rydningen Fallingen, Sigrid Mo Lothe, Alida Birkeland, Nils Johan Matland, Ruth Løwer King, Bente Dolmen Wigelius, Liv Torunn Njærheim, Dagrunn Lunde Nesse, Turid Opheim og Arne Kjellsen. I midten frå venstre: Signe Boliva Johnsen, Asbjørn Wahl Jensen, Asbjørn Eik-Nes, Ole Steffen Gusdal, Ingunn Karlsen Hjelm, Terje Olav Austerheim, Finn Eide, Leif Idar Rossemyr, Anne Brit Dybing Carr, Åge Lie, Lars Njøten, Randi Janson og Torfinn Moen. Bak frå venstre: Knut Anderson, Kåre Rød, Paul Bang, Syvert Bruknapp, Asbjørn Fagernes, Lars Terje Mehus, Astrid Torill Sandvik, Tone Årthun, Svein Inge Thomassen og Per Ole Hagen. (Ikkje med på bilde: Sissel Tengesdal og Svein Smørdal) FOTO: Privat

Klassetreff med noko attåt