”Dagens hest” for tredje året på rad

Ingen slår tre år gamle Fløgstad Tuva.

– Gode gener, fastslår hesteeigar Karl Anders Fløgstad, som er stolt eigar av fjordhesthoppa Fløgstad Tuva.

Den tre år gamle hoppa blei for tredje året på rad kåra til ”Dagens hest” under unghestsjået på hestesportbanen i Sauda. Aldri før i den 33 år gamle historia til unghestsjået har det skjedd at same hest har fått den ærefulle tittelen tre gonger.

Laurdagens unghestsjå var ei våt affære, med striregn meir eller mindre under heile det fire og ein halv time lange arrangementet.

Under unghestsjået laurdag deltok 24 hestar. Elleve av desse fekk utmerkinga kvalitet 1 og tevla om tittelen ”Dagens hest” og ”Beste møstrar”. Liv Marit Sjo, som stilte med den eitt år gamle fjordhesthoppa Blikra Lindeskjolden, vann tittelen ”Dagens mønstrar”.

Les meir i papirutgåva eller last ned e-avis her.