NY KVARDAG: Rolla som toppidrettsutøvar er meir utfordrande etter at Hildeborg Juvet Hugdal har blitt småbarnsmor. Juvet Hugdal føler ho er i rute til VM i styrkeløft i november. (Arkivfoto: Frank Waal)
NY KVARDAG: Rolla som toppidrettsutøvar er meir utfordrande etter at Hildeborg Juvet Hugdal har blitt småbarnsmor. Juvet Hugdal føler ho er i rute til VM i styrkeløft i november. (Arkivfoto: Frank Waal)

Hildeborg i rute til VM

I helga tok ho NM-gull i benkpress.

Under helgas NM var ikkje det store spørsmålet om Hildeborg Juvet Hugdal tok NM-gull i bankpress. Til det er ho for suveren i Norge. Spørsmålet var korleis ho er i rute til VM i styrkeløft i november.

I helga løfta ho 215 kilo.

– Eg er veldig fornøgd, konkluderer saudajenta.

Den personlege rekorden hennar i benkpress er på 227,5 kilo.

Hildeborg Juvet Hugdal har hatt pause som toppidrettsutøvar då ho har stifta familie. Ho har blitt mamma til to barn. Nå er målet å jobbe seg tilbake. Årets store mål er VM i styrkeløft i november i USA. Hugdal er frå før verdsmeister i styrkeløft.

– Eg er kjempemotivert for å kome tilbake. Dersom eg ikkje når toppen i år, kan eg gjere det neste år. Eg har åra foran meg, seier Hugdal, som flytta tilbake til Sauda i fjor.

Vil du lese meir? Last ned eavisa her eller sjå papiravisa.