SAMAN OM KONSERT: Saudapatriotane Nils Kristen Herheim, Rønnaug Foss Alsvik og Kjartan Fløgstad står saman på kinosal-scenen måndag 10. april. Bildet er tatt under øving i Stavanger i mars. (Foto: Privat)
SAMAN OM KONSERT: Saudapatriotane Nils Kristen Herheim, Rønnaug Foss Alsvik og Kjartan Fløgstad står saman på kinosal-scenen måndag 10. april. Bildet er tatt under øving i Stavanger i mars. (Foto: Privat)

Trio inviterer til konsert

Nils Kristen Herheim og Rønnaug Foss Alsvik skal synga, og – hold deg fast – Kjartan Fløgstad skal rappa.

– Eg har drive med rapping lenge, eg, både i inn- og utland. Men dette blir kanskje ein slags saudapremiere, seier Kjartan Fløgstad enkelt.

Måndag i påskeveka inviterer saudapatriotane Nils Kristen ”Nilsemann” Herheim, Rønnaug Foss Alsvik og Kjartan Fløgstad til konserten ”Ei god stund” i kinosalen. Her vil dei tre både snakka saman, fortella historier og synga frå scenen. Fløgstad fortel at hans mange års samarbeid med musikarar gjorde at også han valde å ta mikrofonen fatt til slutt.

Vil du lese meir? Sjekk papirutgåva eller last ned eavisa her.