Partieiar i SV, Audun Lysbakken, uttrykte glede over at Framstegspartiet ikkje lenger er med og styrer Norge då han innleia den politiske debatten i Rogaland SV sitt fylkesårsmøte i Sauda laurdag. Han la ikkje skjul på større ambisjonar for den raudgrøne sida ved neste stortingsval, men såg òg at det er ein jobb å gjera for å få opposisjonspartia til å gå i takt.
Partieiar i SV, Audun Lysbakken, uttrykte glede over at Framstegspartiet ikkje lenger er med og styrer Norge då han innleia den politiske debatten i Rogaland SV sitt fylkesårsmøte i Sauda laurdag. Han la ikkje skjul på større ambisjonar for den raudgrøne sida ved neste stortingsval, men såg òg at det er ein jobb å gjera for å få opposisjonspartia til å gå i takt. FOTO: Knut Atle M. Seim.

− Industrien er absolutt ein del av løysinga på klimautfordringane