Ordførar Asbjørn Birkeland, Administrerande direktør i Hy2gen Norge, Thor Magnus Rovik (i midten) og rådgivar i Hy2gen Gunnar André Gauthun kunne juble onsdag i førre veke, då Hy2gen blei tildelt ti millionar kroner frå Ulla-Førrefondet, noko som er eit sterkt signal om at regionen ønsker at selskapet etablerer det som vil bli verdas største grøne ammoniakkfabrikk i Sauda.
Ordførar Asbjørn Birkeland, Administrerande direktør i Hy2gen Norge, Thor Magnus Rovik (i midten) og rådgivar i Hy2gen Gunnar André Gauthun kunne juble onsdag i førre veke, då Hy2gen blei tildelt ti millionar kroner frå Ulla-Førrefondet, noko som er eit sterkt signal om at regionen ønsker at selskapet etablerer det som vil bli verdas største grøne ammoniakkfabrikk i Sauda. FOTO: Andreas Isaksen.

Saudabu Gunnar André har jobba for Hy2gen i over eit halvt år