Dei lar seg ikkje stansa av verken høge straumprisar eller ertande kommentarar. Anja Huse og Svein Inge Solland Kindingstad i Brekkevegen elskar å pynta husa sine med julelys i alle fargar og motiv. Dei blir glade av lyssettinga, og håpar dei også bidrar til å spreia glede for andre i mørketida.
Dei lar seg ikkje stansa av verken høge straumprisar eller ertande kommentarar. Anja Huse og Svein Inge Solland Kindingstad i Brekkevegen elskar å pynta husa sine med julelys i alle fargar og motiv. Dei blir glade av lyssettinga, og håpar dei også bidrar til å spreia glede for andre i mørketida. FOTO: Ingvil Bakka. Bilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

O, lys med din glede