Sauda IL sitt G13-lag i Norway Cup. Bak frå venstre: Tristan O. Seltveit, Emil Melby Moen, Oliver W. Ljung, Jaime Rønneberg, Sondre Eeg Torp, Ivar Sverre Haugsvær og Stig Buer (trenar). Framme frå venstre: Oliver B. Folgerø, Aron Landro, Felix B. Bergsbakk, Trym V. Aas, Ådne Rosnes, Kasper B. Knudsen, Alexander Helgesen og Andreas Aasheim. Liggande foran: Selmer Buer.
Sauda IL sitt G13-lag i Norway Cup. Bak frå venstre: Tristan O. Seltveit, Emil Melby Moen, Oliver W. Ljung, Jaime Rønneberg, Sondre Eeg Torp, Ivar Sverre Haugsvær og Stig Buer (trenar). Framme frå venstre: Oliver B. Folgerø, Aron Landro, Felix B. Bergsbakk, Trym V. Aas, Ådne Rosnes, Kasper B. Knudsen, Alexander Helgesen og Andreas Aasheim. Liggande foran: Selmer Buer. FOTO: Privat.

G13-laget til kvartfinale etter «golden goal»