Første rekke: Aile Sahr Volden, Lise (Lerø) Enne, Sigrid (Vesla) Dale Håkonsen, Berit (Svendsen) Ljung og Synnøve Botnen Zahl. Andre rekke: Synnøve Roald, Anne Karin (Svelland) Jakobsen, Aslaug Astad, Solveig Fløgstad og Wencke (Prestrud) Engen.

Tredje rekke: Steinar Esperås, Bjarte Vandvik, Tor Austad, Sigved Gramstad, Karl Johan Sørland, Kjartan Fløgstad, Ivar Sæther og Einar Skåre.
Første rekke: Aile Sahr Volden, Lise (Lerø) Enne, Sigrid (Vesla) Dale Håkonsen, Berit (Svendsen) Ljung og Synnøve Botnen Zahl. Andre rekke: Synnøve Roald, Anne Karin (Svelland) Jakobsen, Aslaug Astad, Solveig Fløgstad og Wencke (Prestrud) Engen. Tredje rekke: Steinar Esperås, Bjarte Vandvik, Tor Austad, Sigved Gramstad, Karl Johan Sørland, Kjartan Fløgstad, Ivar Sæther og Einar Skåre. FOTO: Helge I. Jakobsen

Desse var russ i 1963

Drar du kjensel på denne russegjengen?