Eldsjelene for Fairtrade-arbeidet er nominerte til prisen Fairtrade Fighter for å ha jobba hardt og lenge for å auke lokalbefolkningas kjennskap til Fairtrade. Her er dei representert med Torhild Øvregård Tveit, Arild Markussen, Sjur-Ingvar Holgersen, Laura Seltveit og Tora Hellerdal Fosstveit, saman med ordførar Asbjørn Birkeland. Foto: Even Emberland.
Eldsjelene for Fairtrade-arbeidet er nominerte til prisen Fairtrade Fighter for å ha jobba hardt og lenge for å auke lokalbefolkningas kjennskap til Fairtrade. Her er dei representert med Torhild Øvregård Tveit, Arild Markussen, Sjur-Ingvar Holgersen, Laura Seltveit og Tora Hellerdal Fosstveit, saman med ordførar Asbjørn Birkeland. Foto: Even Emberland.

Fairtrade Sauda nominert til Fighter-pris

Fairtrade Norge markerer 20-årsjubileum nasjonalt. I den anledning er Sauda ein av kandidatane til ein pris for sitt arbeid for rettferdig handel.

Om halvannan veke feirar Fairtrade Norge sitt 20-årsjubileum. Der er Fairtrade Sauda nominert til prisen Fairtrade Fighter for arbeidet som er lagt ned for Fairtrade.

Sauda kommune blei i 2006 utnemnt til Norge sin første Fairtrade-kommune.

Vil du lese meir? Sjekk papirutgåva eller last ned eavisa her.