Fløgstad-elevane som kom til den skandinaviske First Lego league-finalen: Bak frå venstre: Sidra Ali Alfandi, Oscar Coll Birkeland, Mathias Johnsen Fløgstad, Sorin Romea Gari, Fiori Habtu Ghebreab, Amina Valentina Huse, Modestas Jankovskis, Eva Væge Johansen, Thomas Håheim Lund og Lucas Helle Løvaas. Framme frå venstre: Daniel Valentin Løvbrekke-Vanvik, Toralf Garatun Rusten, Sebastian Skorpe Sandanger, Elias Fiveland Seim, Narin Zain, Jonas Øye og Silje Åbø. Foto: Jonas Mathiassen.
Fløgstad-elevane som kom til den skandinaviske First Lego league-finalen: Bak frå venstre: Sidra Ali Alfandi, Oscar Coll Birkeland, Mathias Johnsen Fløgstad, Sorin Romea Gari, Fiori Habtu Ghebreab, Amina Valentina Huse, Modestas Jankovskis, Eva Væge Johansen, Thomas Håheim Lund og Lucas Helle Løvaas. Framme frå venstre: Daniel Valentin Løvbrekke-Vanvik, Toralf Garatun Rusten, Sebastian Skorpe Sandanger, Elias Fiveland Seim, Narin Zain, Jonas Øye og Silje Åbø. Foto: Jonas Mathiassen.

Fløgstad skule med solid innsats i skandinavisk finale