Saudasjøen Barneteater var aktivt i 36 år, fram til laget la inn årane i 2007. Tidlegare Ryfylke-redaktør Wenche Pleym har skrive om barneteateret i Sauda sogelag sitt årsskrift. På bildet, som er tatt i samband med oppsettinga av «Trollmanne frå Oz» i 1990, sit frå venstre Jane Langholm, Alis Lund Johansen (bak), Vibeke Ingebrigtsen, Elin Melstveit, Mari Pleym, Inger Lin Øvrebø, Åse Seltveit, Bjørn Guggedal, Hege Kristin markhus, Debbie Stead, Merete Espevik, Therese Olsen, Jannicke Hillestad og Cecilie Kalvik.
Saudasjøen Barneteater var aktivt i 36 år, fram til laget la inn årane i 2007. Tidlegare Ryfylke-redaktør Wenche Pleym har skrive om barneteateret i Sauda sogelag sitt årsskrift. På bildet, som er tatt i samband med oppsettinga av «Trollmanne frå Oz» i 1990, sit frå venstre Jane Langholm, Alis Lund Johansen (bak), Vibeke Ingebrigtsen, Elin Melstveit, Mari Pleym, Inger Lin Øvrebø, Åse Seltveit, Bjørn Guggedal, Hege Kristin markhus, Debbie Stead, Merete Espevik, Therese Olsen, Jannicke Hillestad og Cecilie Kalvik. FOTO: Wenche Pleym.

Årets lokalhistoriske høgdepunkt er i handelen