Sjukepleiarane Siv Jansen (til venstre) og Aslaug Tangeraas meiner det er viktig å ta vare på gamalt sjukehusutstyr. Dei synest det er kjekt å sjå korleis medisinsk utstyr har utvikla seg opp gjennom åra. Jansen her med ei eter-maske, som blei brukt til narkose, Tangeraas med metallsprøyte som blei brukt til urinblæreskylling.
Sjukepleiarane Siv Jansen (til venstre) og Aslaug Tangeraas meiner det er viktig å ta vare på gamalt sjukehusutstyr. Dei synest det er kjekt å sjå korleis medisinsk utstyr har utvikla seg opp gjennom åra. Jansen her med ei eter-maske, som blei brukt til narkose, Tangeraas med metallsprøyte som blei brukt til urinblæreskylling. FOTO: Ingvil Bakka. Bilde 1 av 8

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

Historierik utstilling i sjukehusbygget:

Stiller ut gamalt sjukehus-utstyr