I januar 2021 var det lett å vera for optimistisk med tanke på kva som ville skje utover våren, sommaren og hausten.Tone Merete Olsen (bildet), Liv Eik-Nes og Ingebjørg Risvoll ler oppgitt av eigne spådomsprestasjonar. Dei trudde blant anna på både Hovlandsnuten Opp, Bjørn Eidsvåg-konsert, ny, stor arbeidsplass, nedbørsrekord og at Sauda ikkje ville få meir enn fem koronasmitta.
I januar 2021 var det lett å vera for optimistisk med tanke på kva som ville skje utover våren, sommaren og hausten.Tone Merete Olsen (bildet), Liv Eik-Nes og Ingebjørg Risvoll ler oppgitt av eigne spådomsprestasjonar. Dei trudde blant anna på både Hovlandsnuten Opp, Bjørn Eidsvåg-konsert, ny, stor arbeidsplass, nedbørsrekord og at Sauda ikkje ville få meir enn fem koronasmitta. FOTO: Ingvil Bakka.

Ryfylke sin spådomskonkurranse 2021:

Koronaåret 2021 – tidenes mest vanskelege å spå