Påskeferie i Åbødalen rundt 1965, truleg ved Nipbakkane. Frå venstre Sturla Eiknes, Cecilie Rafdal, Solveig Odland, Marit Garatun, Marta Odland, tvillingane Aud og Kitty Håland frå Sandnes, Magnar og Alf Marton Aksland. Heilt til høgre far til Marit – Toralf, og hunden til Sturla og Sveinung Odland.
Påskeferie i Åbødalen rundt 1965, truleg ved Nipbakkane. Frå venstre Sturla Eiknes, Cecilie Rafdal, Solveig Odland, Marit Garatun, Marta Odland, tvillingane Aud og Kitty Håland frå Sandnes, Magnar og Alf Marton Aksland. Heilt til høgre far til Marit – Toralf, og hunden til Sturla og Sveinung Odland. FOTO: PrivatBilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha et abonnement.

Stor bildeserie: Påskeferie i Sauda har lange tradisjonar