Det tyske ekteparet Britta og Dirk Görner flytta til Sauda for åtte månader sidan og har klødd etter å engasjera seg i bygda dei har falle pladask for. Nå er dei medeigarar i Sauda Klubb-bygget og skal drifta det nye eigedomsselskapet. Dei byr på både overnatting og møte- og festlokale. Kristian Landro (til høgre) er ein av dei fem som kjøpte bygget i 2018.
Det tyske ekteparet Britta og Dirk Görner flytta til Sauda for åtte månader sidan og har klødd etter å engasjera seg i bygda dei har falle pladask for. Nå er dei medeigarar i Sauda Klubb-bygget og skal drifta det nye eigedomsselskapet. Dei byr på både overnatting og møte- og festlokale. Kristian Landro (til høgre) er ein av dei fem som kjøpte bygget i 2018. FOTO: Ingvil Bakka

Etablerer nytt driftsselskap:

Nå skal Sauda Klubb driftast profesjonelt