Den daglege drifta er blitt for ressurskrevande for dei private eigarane, og nå fortvilar fleire titals  revmatikarar og andre fysioterapi-pasientar som kvar veke har hatt god nytte av det 34-35 grader varme vatnet. Fysioterapeut Arnhild Frøystad (til venstre) har leigd timar i bassenget til sine pasientar. Vidare frå venstre: Gunn Mari Rydningen, Sissel Vikeså, Gunnhild Selvik, Mart Fattnes, Minda Espevik og June Birkeland.
Den daglege drifta er blitt for ressurskrevande for dei private eigarane, og nå fortvilar fleire titals  revmatikarar og andre fysioterapi-pasientar som kvar veke har hatt god nytte av det 34-35 grader varme vatnet. Fysioterapeut Arnhild Frøystad (til venstre) har leigd timar i bassenget til sine pasientar. Vidare frå venstre: Gunn Mari Rydningen, Sissel Vikeså, Gunnhild Selvik, Mart Fattnes, Minda Espevik og June Birkeland. FOTO: Ingvil Bakka

Etter påske er det slutt:

Nå står Sauda utan eit terapibasseng